Handgemaakte bloemkronen

Met zorg gemaakt in het hart van België

Een bloem tegelijk 💐

mooie bruidsmeisje paarse bloemen hoofdband
bruidsvrienden bij huwelijksceremonie met bloemenkroon
bruidsmeisjes met echte bloemenkroon pratend bij huwelijksceremonie

Bruidsmeisjes Kroon Collectie

Maak kennis met onze betoverende collectie bruidsmeisjeskronen, waar luxe en ambachtelijke charme elkaar ontmoeten. Elk stuk is met de hand gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, ontworpen om de gratie en elegantie van elk bruidsmeisje aan te vullen.

Ontdek onze bruidsmeisjescollectie
1 jaar oude witte bloemenhoofdband
peuter echte bloemenkroon
baby die natuurlijke bloemenkroon draagt

Baby Bloemenkroon Collectie

Dompel je onder in de wereld van betovering met onze prachtige collectie luxe bloemenkronen van topkwaliteit, zorgvuldig met de hand gemaakt voor je kleintje. Elk stuk in onze collectie is een symfonie van elegantie en eigenzinnigheid, ontworpen om een vleugje magie toe te voegen aan de speciale momenten van je baby.

Ontdek onze Babycollectie
bloemenmeisje op bruiloft met roze bloemenkroon
modelfoto van jong meisje met bloemenkroon

Bloemenmeisjes collectie

Ontdek een wereld vol sprookjesachtige elegantie met onze bloemenkrooncollectie voor bloemenmeisjes, ontworpen om je kleinste bruidsmeisje een eigenaardige charme te geven. Elke kroon is een handgemaakt meesterwerk, met liefde gemaakt van eersteklas materialen om ervoor te zorgen dat elk stuk net zo comfortabel als mooi is.

Ontdek onze bloemenmeisjescollectie
foto tijdens eerste communie ceremonie met witte gedroogde bloemenkroon
eerste communie cermonie met witte gedroogde bloemenkroon

Kronen voor de eerste communie

We presenteren onze goddelijke collectie eerste communie bloemkronen, gemaakt met eerbied en gratie om deze heilige mijlpaal te eren. Elk stuk in deze collectie is handgemaakt en belichaamt puurheid en elegantie, als aanvulling op de plechtigheid en vreugde van de eerste communieceremonie.

Ontdek onze Eerste Communiekronen
Bloemist die bloemen verkoopt

De bloemist achter de schermen

Maak kennis met Emma 🌸, een toegewijde bloemiste sinds 2017, die haar betoverende reis begon met Flora Tiara, haar eerste atelier in het prachtige België.

Dit bescheiden begin was het zaadje 🌱 dat uitgroeide tot een bloeiende passie voor het transformeren van alledaagse momenten in buitengewone momenten met de kunst van het bloemschikken.

Emma's liefde voor het maken van bloemenkronen en arrangementen 💐👑 gaat verder dan schoonheid; het gaat erom emoties en verhalen in elk stuk te verweven, zodat elke bloem spreekt.

bloemist in haar atelier die bloemstukken maakt

Antwoord op veelgestelde vragen

Elk van onze bloemenkronen is een uniek bewijs van vakmanschap, op maat gemaakt met de grootste aandacht voor detail. Vanwege de persoonlijke aard van onze creaties vragen we om een levertijd van 2-3 weken. Deze periode stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw kroon is vervaardigd tot in de perfectie, de belichaming van de kwaliteit en zorg Flora Tiara staat voor.

Bij Flora Tiara, zijn we trots op het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit van realistische bloemen in onze kronen, het bereiken van een niveau van authenticiteit dat het uitdagend maakt om te onderscheiden van echte bloemen zonder een aanraking.

Elk bloemblaadje, blaadje en knopje is geselecteerd om ervoor te zorgen dat je kroon niet zomaar een accessoire is, maar een meesterwerk van mimiek en elegantie.

Voor speciale verzoeken die de vergankelijke schoonheid van echte, verse bloemen wensen, nodigen we je uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Ja, Flora Tiara biedt met veel plezier onze diensten aan voor bruiloften, evenementen en speciale gelegenheden waarbij grotere hoeveelheden bloemenkronen nodig zijn. We raden je aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen om je wensen, thema's en tijdschema's te bespreken. Ons team is toegewijd om uw bloemen dromen tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat elke deelnemer er betoverend uitziet en zich ook zo voelt.

Onze collectie bij Flora Tiara is ontworpen met het oog op schoonheid en duurzaamheid. De kronen die met echte bloemen zijn gemaakt, zijn het meest levendig en vers tot een paar dagen na levering. De exacte levensduur van echte bloemen kan variëren, afhankelijk van het type en de verzorging, maar wij zorgen ervoor dat ze in perfecte staat zijn wanneer ze bij je aankomen.

Aan de andere kant zijn onze kronen gemaakt van realistische materialen van de hoogste kwaliteit en gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Met de juiste zorg kunnen deze schatten jarenlang intact en mooi blijven, zodat je je speciale momenten steeds opnieuw kunt beleven.

Flora Tiara is verheugd om onze creaties met de wereld te delen. Wij bieden internationale verzending wereldwijd.

We maken elke bloemenkroon met de bedoeling vreugde en schoonheid in je leven te brengen. We begrijpen echter dat de dingen soms niet gaan zoals gepland.

Neem na ontvangst van je bestelling contact met ons op als je je zorgen maakt. Omdat onze kronen op maat gemaakt zijn, behandelen we retourzendingen en omruilingen per geval, maar je kunt er zeker van zijn dat jouw tevredenheid de hoogste prioriteit heeft.